Η Εταιρία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1969 με την ίδρυση παραδοσιακού ελαιοτριβείου, το οποίο περνώντας σταδιακά από διάφορες φάσεις εκσυγχρονισμού τελειοποιήθηκε, στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος ανάπτυξης το 2005.

Λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση.

Το Νοέμβριο του 2006, ξεκινήσαμε σε ένα νέο διαμορφωμένο χώρο την διαδικασία τυποποίησης extra παρθένου ελαιολάδου, τηρώντας σχολαστικά όλους τους κανόνες υγιεινής.

Η συσωρευμένη εμπειρία μας και η άμεση γνώση και επαφή με το προϊόν, μας δίνει προβάδισμα έναντι των μεγάλων επιχειρήσεων. Την ολοκληρωμένη διαχείριση του από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι την επιλογή της άριστης ποιότητας ελαιολάδου και της τελικής τυποποίηση του.
Αναβαθμίζοντας σταδιακά τις λειτουργίες μας στοχεύουμε στην απορρόφηση, επεξεργασία και τυποποίηση του συνόλου της ποιοτικής παραγωγής ελαιολάδου του νησιού μας, και στην προώθηση του σε νέες αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η επιλογή των πελατών μας και η εμπιστοσύνη τους στην όλη πορεία των 38 χρόνων, αποτελεί δέσμευση για εμάς και ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.